Förrätter

Ytstekt gravad sik med jordärtskocka 14,70

Burrata med tomatcarcappio och hallonvinaigrette 14,50

Ankleverbriosh med citronhonung och hjärtsallad 14,30

Oxtartar med svartrotspickels och benmärgsmajonnäs 14,80

Grönsallad med örter och dijondressing  8,00



 Varmrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Tigerräkssallad med mjuk getost och mangorelish 21,80

Casarecciapasta med handskalade räkor och spenat 18,90

Maxills burgare med morbierost, tomatsylt och pommes frites 19,50

Stekta abborrfiléer med babymorot, ärtpuré och ängssyresmör 27,50

Blach Angus petit tender med glaserad majrova och bearnaise 29,80

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée      10,00

Citronsorbet med skumvin  9,50

Jordgubbspudding med chokladglass10,00

Rabarber med rostad vitchokladcrème och vattenmelonsorbet 10,00