Förrätter

Jordärtskocks-och polkabetssallad med dragon-gremolata 13,80

Benmärg med persilja-shalottenlöksvinaigrette och tomatcrostini 14,60

Blodapelsinrisotto med mascarpone 14,20

Grönsallad med örter och dijondressing 8,00

+ Blinilista se säsongslistan

Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Rödbetsfiloknyten med rotfrukts-linsragu och selleri-beurre blanc 18,20

Pappardelle med `Nduja-salami och paprika-vittvinssås 18,70

Maxills lammkorv med gruyere-potatispuré och karamelliserad lök 19,60

Gäddqueneller med spenat, champignoner och havkräftsås 23,50

Black Angus entrecôte med stekt potatis och béarnaise  29,80

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée      10,00

Citronsorbet med skumvin  9,50

Chokladmousse-entremet med klementinglass 10,50

Eclair med kinuskifyllning, italiensk maräng och tranbärssorbet 10,50