Förrätter
Burrata med torkade tomater och pistaschpesto
14,90
Toast skagen med forellrom
15,50
Vitello tonnato med parmesan och kapris
16,00
Grönsallad med örter och dijondressing
8,50
+ sparrislistan
se säsongslistan
Huvudrätter
Sallad med grillad lax, avocado och wasabidressing
24,00
Lammköttbullar med potatispuré, konjaks-gräddsås och lingon
24,50
Sparrisrisotto med stekta kammusslor
25,80
Stekt ankbröst med morots-apelsinpuré och madeirasås
26,00
Lättrökt gösfilé med primörer och musselsås
29,00
Entrecôte med friterad potatis, grillad spädkål och béarnaise
32,00
Desserter
Ostar med sylt
13,00
Crème brûlée
11,50
Chokladpaj med passionsfruktssorbet
12,00
Marinerad rabarber med crème pâtissière och hallonsorbet
12,00