Förrätter

Laxcrudo med sparrispickels och citronverbena 14,50

Stekt kronärtskocka med jamon iberico och hummus 14,30

Ankleverbriosh med citronhonung och hjärtsallad 14,70

Sparrissoppa med parmesanskum 13,50

Grönsallad med örter och dijondressing  8,00

+ sparrislista se säsongslistan


 Varmrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Spaegetti med lammköttbullar, ört-tomatsås och tzatziki 19,30

Gäddfärs med grön sparris, bräserad spenat och hollandaise 23,00

Rosmarinrostad sik med primörer och sauce vierge 26,80

Dry-age marmorerad ytterfilé med pommes frites och marchand de vin-sås 31,50

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée       9,50

Citronsorbet med skumvin  9,00

Äppel-ingefärakaka med kinuski och vaniljglass 10,00

Rabarberkompott med mascarpone och hallonsorbet 10,00