Förrätter

Gösceviche med gräslöksmajonnäs och shiso

14,90

Stekt rödbeta med roquefort, marinerade endiver och nötter

14,70

Kantarellbriosche med tomatsalsa och balsamico

14,50

Kalvpastrami med stekta ostronskivlingar och parmesanmajonnäs

15,40

Grönsallad med örter och dijondressing

8,00

Varmrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabidressing

23,50

Karljohansvampsrisotto med dragon-mascarpone

23,00

Lammköttbullar med mandelpotatispuré, gräddsås och lingon

24,50

Grillad sik med rostade jordärtskockor och rom-beurre blanc

27,60

Ox innerfilébiff med broccolini, rostad potatis och roquefortsås

32,00

Efterrätter

Ostar med aprikos-vaniljkompott

12,00

Crème brûlée

11,00

Äppelpaj med husets vaniljglass

11,50

Chokladmarkis med hallonsorbet och mandelkrokant

11,50