Förrätter

Burrata med tomatsallad och sherryvinaigrette 14,90

Kammusslor med blomkålspuré och tryffel 15,30

Flamstekt sik med murkelsås 14,80

Vitello tonnato med parmesan och mâchesallad 15,60

Grönsallad med örter och dijondressing 8,00

Varmrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Majskycklingsallad med grönsaker och valnötskrokant 22,30

Flodkräfts-tagliatelle med fänkål och vittvinssås 19,40

Maxills köttbullar (fin) med mandelpotatispuré, konjakssås och lingon 23,00

Stekt gösfílé med spenat, brynt smör och pepparrot 28,60

Lammkarré (fin) med ratatouille och salviasås 29,50

Efterrätter

Ostar     12,00

Aperol-sorbet med skumvin 10,00

Crème brûlée      10,50

Chokladfondant med vaniljglass och rostad mandel 11,00

Rabarberkaka med jordgubbssorbet och marinerade jordgubbar 11,00