Förrätter

Potatisplättar med gravad lax, löjrom och färsk pepparrot 14,80

Friterat lammbräss med pumpapuré och lökspad 14,60

Oxtataki med asiatisk sallad och ingefäramajonnäs 15,20

Bisque  på havskräftor och flodkräftor 14,50

Grönsallad med örter och dijondressing 8,00

Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Trattkantarell-ostronskivlingsrisotto med mascarpone 19,60

Älgwallenbergare med palsternackspuré och konjakssås 23,50

Stekt gös med rödbets-kornrisotto och citron-beurre blanc 28,40

Oxfilé med selleri-potatis mille feuille och Café de Paris-smör 30,00

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée      10,00

Citronsorbet med skumvin  9,50

Fransk chokladpaj med hallon-coulis 10,50

Financier med äppelkompott och vaniljglass 10,50