Förrätter

Burrata med torkade tomater och pistaschpesto

14,90

Toast skagen med forellrom

15,50

Vitello tonnato med parmesan och kapris

16,00

Grönsallad med örter och dijondressing

8,50

+ sparrislistan

se säsongslistan

Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabidressing

24,00

Lammköttbullar med potatispuré, konjaks-gräddsås och lingon

24,50

Sparrisrisotto med stekta kammusslor

25,80

Stekt ankbröst med morots-apelsinpuré och madeirasås

26,00

Lättrökt gösfilé  med primörer och musselsås

29,00

Entrecôte med friterad potatis, grillad spädkål och béarnaise

32,00

Desserter

Ostar med sylt

13,00

Crème brûlée

11,50

Chokladpaj med passionsfruktssorbet

12,00

Marinerad rabarber med crème pâtissière och hallonsorbet

12,00