Förrätter

Blåmusslor marinière 12,00

Inlagd strömming med trattkantarell-potatisrösti 13,60

Rostad rödbeta med vitlöks-persiljepuré och fetacrème 13,80

Rostad benmärg med gremolata och tomatbruschetta 14,20

Grönsallad med örter och dijondressing  8,00

 Varmrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Gorgonzola-blomkålspasta 18,40

Älgköttbullar med mandelpotatispuré och konjaks-gräddsås 20,30

Blåmusslor marinière med pommes frites och aioli 24,00

Stekt sik med jordärtskocka, färsk pepparrot och hollandaise 26,50

Lammfilé med karamelliserad lökpuré, rotfrukter och portsås 28,00

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée       9,50

Citronsorbet med skumvin  9,00

Ananas-tarte tatin med husets vaniljglass 10,00

Chokladfondant med vitchokladcrème och körsbärsglass 10,00