Förrätter
Kryddig pumpasoppa med getost
13,80
Tonfiskcarpaccio med yuzu-sitrusvinaigrette
16,00
Hästpastrami med waldorfsallad
15,60
Grönsallad med örter och dijondressing
8,50
+ blinilistan se säsongslistan
Huvudrätter
Sallad med grillad lax, avocado och wasabidressing
24,80
Pasta arrabiata med stekta jätteräkor
25,00
Gäddfärsbiffar med potatis-champignonpytt och rom-beurre blanc
25,50
Grillad ibericogris med pommes frites och aioli
26,50
Stekt gösfile med zucchini, aubergine och tomat-smörsås
30,00
Kronhjortsinnerfile med palsternackspuré och grand veneur-sås
36,00
Desserter
Ostar med körsbärskompott
13,00
Crème brûlée
12,00
Mascarpone-cheese cake och passionsfruktssås
12,00
Portvinsbräserat päron med créme anglaise
12,00