Seafood Happening 28.9-28.10

Ostron Fine De Claire 3,80st

Pernod-örtgratinerade ostron 13,70/3st

Sitrusmarinerad sik med kammusselmajonnäs 14,20

Bläckfisk stekt i örtsmör med aioli  14,50

Friterad soft-shell krabba med fänkåls-korallsallad 15,00

Grönsallad med örter och dijondressing  8,00

Blåmusslor Marinière förrätt 11,00 huvudrätt 22,00

Kräftkakor med skaldjursrisotto  23,50

Bläckfisk stekt i persilje-vitlökssmör med caponata 24,00

Torsk med dillstuvad potatis, färsk pepparrot och brynt smör 26,00

 Klassiker

Oxcarpaccio med parmesan-rucolasallad och dijondressing 14,80

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Oxinnerfilé med friterad batat och béarnaisesås 29,50

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée       9,50

Citronsorbet med skumvin  9,00

Äppelkaka med vaniljglass 10,00

Chokladfondant med körsbärsglass 10,00