Förrätter

Mozzarella di bufala med `nduja-tomatsås och basilikacrème

14,70

Marinerade och stekta siklöjor med inlagd rödlök

15,20

Kalvcarpaccio med kapris, oliver och manchegoost

16,00

Grönsallad med örter och dijondressing

8,50

+ sparrislistan, se säsongslistan

Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabidressing

24,80

Scaloppine alle melanzane med tomatsås, mozzarella och pinjefrön

24,50

Vårkyckling med rostad brysselkål och svamp-pilaffris

25,00

Risotto med stekta scampin, kronärtskocka och torkade körsbärstomater

27,00

Lättrökt röding med grön sparris, nypotatis och murkelstuvning

32,00

Oxytterfilé med örtsmör, haricots verts, pommes frites och Rhode Island-mayo

36,00

Desserter

Ostar med apelsin-saffranskompott

14,00

Crème brûlée

12,00

Rabarberkaka med crème anglaise

12,00

Bräserade persikor med lönnsirap och vaniljglass

12,00