Förrätter

Grillad bläckfisk med broccolini och anjovis-vitlökspuré 14,20

Oxcarpaccio med rucola, manchego och apelsin 14,70

Jamón Ibérico  16,00

Grönsallad med örter och dijondressing  8,00

+ sparrislistan se säsonglistan

 

 Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  21,50

Sparrispasta med salviasmörsås och pecorino 18,70

Lammköttbullar med mandelpotatispuré och lingon 19,80

Lättrökt röding med primörer och beurre blanc  26,50

Marmorerad ytterfilé med hemgjord pommes frites och bearnaise 30,60

 

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée       9,50

Citronsorbet med skumvin  9,00

Chokladmousse med hallon och hasselnötsglass 10,00

Citronpaj med italiensk maräng och jordgubbssorbet 10,00

Petit fours  6,00