Förrätter

Potatisplättar med gravad lax, löjrom och citroncrème 14,80

Marinerad rödbeta, fetaost och fermenterad blomkål 13,70

Tartarbiff med sojagravad äggula och trattkantarellpickels  15,00

Grönsallad med örter och dijondressing 8,00

Varmrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Körsbärs-pancettapasta med mozzarella och basilika 18,90

Gädd-flodkräftsfärs med spenat och potatipuré på brynt smör 23,80

Halstrad sik med rosmarinpotatis och stekta ostronskivlingar 27,60

Wagyu-ytterfilé med selleri-potatiskaka och dragonmajonnäs 29,50

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée      10,50

Chokladmousse med havtorns-vaniljspad 11,00

Financier med äppelkompott, kinuski och vaniljglass 11,00