Förrätter

Rödingsashimi med shiso och granatäppel 14,30

Oxtartar med parmesan, äggula och rostat bröd 14,80

Spenatsoppa med pocherat ägg 12,90

Grönsallad med örter och dijondressing  8,00

+ blinilista se säsongslistan

 Varmrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Shitake- och champignonpasta med pancettaa 18,60

Lammköttbullar med potatispuré och konjaks-gräddsås 20,30

Stekt gös med grillad spetskål och pepparrots-äggsås 26,80

Marmorerad ytterfilé med friterad potatis och roquefortsås 30,50

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée       9,50

Citronsorbet med skumvin  9,00

Lakrits-pannacotta med jordgubbssorbet 10,00

Chokladmousse med nougatglass 10,00