Förrätter

Ricotta-basilikafyllda raviolin, körsbärstomatvinaigrette 13,90

Gösceviche med lime-jalopenovinaigrette och avocadocrème 14,80

Kalvcarpaccio (swe) med tonfiskmajonnäs och parmesan 15,20

Gazpacho med timjanskrutonger 13,60

Grönsallad med örter och dijondressing 8,00

Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Tigerräkssallad med mjuk getost och mango-chilirelish 23,60

Maxills stilton-burgare (fin) med rödlökskompott och pommes 19,50

Taglione al nero med tigerräkor och bläckfisk-confit 22,80

Stekta abborrfiléer med potatispuré på brynt smör och primörer 27,50

 Flanksteak (aus) med rostad potatis, muhammarasås och rökt aioli 27,50

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée      10,50

Aperolsorbet med skumvin  9,50

Persika-crumble med vaniljglass och fläderbärs-limeespuma 10,50

Färska jordgubbar med vitchokladpudding och surmjölksglass 10,50