Förrätter

Burrata-mozzarella med marinerade körsbärstomater 13,60

Kantareller stekta i vitlökssmör och rucola 14,20

Sitrusmarinerad sik med kammusselmajonnäs 14,50

Rimmad oxfilé med rödbetscarpaccio och roquefortcrème 14,70

Grönsallad med örter och dijondressing  8,00


 Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  21,50

Kantarell-ostronskivlingspasta med comptésås  18,40

Lamm-baconfärslimpa med rostad potatispuré och lingon 19,20

Lättrökt röding med kålrabbipuré och beurre blanc  26,50

Marmorerad ytterfilé med potatisfondant och rosmarinsmör 30,60

 

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée       9,50

Citronsorbet med skumvin  9,00

Chokladmousse med hjortronglass 10,00

Citronpolentakaka med mascarponecrème och krusbärskompott 10,00