Förrätter

Kryddig pumpasoppa med getost

13,80

Tonfiskcarpaccio med yuzu-sitrusvinaigrette

16,00

Hästpastrami med waldorfsallad

15,60

Grönsallad med örter och dijondressing

8,50

+ blinilistan se säsongslistan

Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabidressing

24,80

Pasta arrabiata med stekta jätteräkor

25,00

Gäddfärsbiffar med potatis-champignonpytt och rom-beurre blanc

25,50

Grillad ibericogris med pommes frites och aioli

26,50

Stekt gösfile med zucchini, aubergine och tomat-smörsås

30,00

Kronhjortsinnerfile med palsternackspuré och grand veneur-sås

36,00

Desserter

Ostar med körsbärskompott

13,00

Crème brûlée

12,00

Mascarpone-cheese cake och passionsfruktssås

12,00

Portvinsbräserat päron med créme anglaise

12,00