Förrätter

Burrata-mozzarella med marinerade körsbärstomater 13,60

Ytstekt lax med rättika och avocadocrème 14,30

Stekta tigerräkor med chilimarinerad vattenmelon 14,80

Oxtartar med parmesan och rostat bröd  14,50

Grönsallad med örter och dijondressing  8,00


 Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  21,50

Sallad med tigerräkor, mjuk getost och chili-mangorelish 22,30

Maxills cheddarburgare med baconsylt och pommes frites 19,20

Lättrökt röding med primörer och fänkåls-beurre blanc  26,50

Marmorerad ytterfilé med potatisfondant och rosmarinsmör 30,60

 

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée       9,50

Citronsorbet med skumvin  9,00

Chokladmousse med hallonglass 10,00

Rabarberkompott med kivi och kokossorbet10,00

Petit fours  6,00