Förrätter
Anklevermousse, rostad brioche och äppelkompott 14,50
Oxcarpaccio med parmesan, kapris och rucola 15,20
Grönsallad med örter och dijon-dressing 8,00
+ blinilistan se på säsongslistan
Varmrätter
Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås 23,00
Chorizopasta med diavola-sås och oliver 18,70
Kikärtsbiffar med karamelliserad jordärtskocka och körsbärstomatsallad 19,30
Överkokt lammnacke med palsternackspuré och rosmarinsås 25,80
Grillad sik med rostad jordärtskocka och romsås 28,20
Marmonerad ytterfilé 200g med pommes frites och persilje-vitlökssmör 30,00
Efterrätter
Ostar med tomat-vaniljkompott 12,00
Crème brûlée 10,50
Päronpaj med hasselnötsglass 11,00
Bergamot-chokladmousse med mango och mandelkex 11,00