Förrätter

Sparrisrisotto med stekt kammussla 14,50

Gösceviche med lime-jalopenovinaigrette och avocadocrème 14,80

Anklägg-confit bun med kimchi och chilimajonnäs 14,20

Grönsallad med örter och dijondressing 8,00

+ sparrislistan se säsongslistan

Huvudrätter

Sallad med grillad lax, avocado och wasabisås  22,50

Sparrisrisotto med stekta kammusslor 24,20

Lammköttbullar med mandelpotatismos och gräddsås 21,60

Stekt sik med grön sparris, broccolini och citron-smörsås 27,50

Marmorerad ytterfilébiff med stekt potatis och madeira-murkelsås 29,80

Efterrätter

Ostar     12,00

Crème brûlée      10,00

Citronsorbet med skumvin  9,50

Le negre-chokladkaka med espressoglass och mandelkex 10,50

Rabarberkompott med vitchokladmousse och jordgubbssorbet 10,50