Förrätter
Mozzarella di bufala med `nduja-tomatsås och basilikacrème
14,70
Marinerade och stekta siklöjor med inlagd rödlök
15,20
Kalvcarpaccio med kapris, oliver och manchegoost
16,00
Grönsallad med örter och dijondressing
8,50
+ sparrislistan, se säsongslistan
Huvudrätter
Sallad med grillad lax, avocado och wasabidressing
24,80
Scaloppine alle melanzane med tomatsås, mozzarella och pinjefrön
24,50
Vårkyckling med rostad brysselkål och svamp-pilaffris
25,00
Risotto med stekta scampin, kronärtskocka och torkade körsbärstomater
27,00
Lättrökt röding med grön sparris, nypotatis och murkelstuvning
32,00
Oxytterfilé med örtsmör, haricots verts, pommes frites och Rhode Island-mayo
36,00
Desserter
Ostar med apelsin-saffranskompott
14,00
Crème brûlée
12,00
Rabarberkaka med crème anglaise
12,00
Bräserade persikor med lönnsirap och vaniljglass
12,00