Alkuruokia

Sokerigraavattua siikaa, tomaatti-ruskea voikastikett ja jääfenkolia 15,00

Maa-artisokkakeittoa, pähkinäcrumble 13,80

Ankanmaksaterriiniä, paistettua briossia ja sipulihilloketta 14,70

Härkäcarpaccio, parmesaania, pinjansiemeniä ja rucolaa 15,40

Viher-yrttisalaattia, dijondressing  8,50 

Pääruokia

Salaattia, grillattua lohta, avokadoa ja wasabidressing 23,80

Pasta diavolo ja paistettuja scampeja  22,50

Haukimureketta, kukkakaalipyreetä ja rapu-beurre blanc  24,00

Karitsanlihapullia, puikulapyreetä ja konjakkikastiketta  24,50

Paistettua nieriää, paahdettua punajuurta ja crème fraîchea 27,50

Grillattua sisäfileetä, ruusukaali-pancettapaistos ja Café de Paris-voi 35,00

Jälkiruokia

Juustoja, viikunahilloketta  13,00

Crème Brûlée  11,00

Vadelma-pavlova ja mustaherukkasorbettia 11,50

Suklaafondantti ja kardemummajäätelöä 11,50