Alkuruoat

Paahdettua punajuurta, karamellisoitua saksanpähkinää ja sinihomejuustoa

14,50

Mozzarellaa di bufala, `nduja-tomaattikastiketta ja basilikaa

14,90

Marinoituja ja paistettuja muikkuja, punasipulikompottia

15,20

Smörrebröd, ravunpyrstöjä ja sitruunamajoneesia

16,00

Ankkarillette, paistettua saaristolaisleipää ja viikunakompottia

15,50

Viher-yrttisalaattia, dijonkastiketta

8,50

Pääruoat

Salaattia, grillattua lohta, avokadoa ja wasabidressing

25,00

Scaloppine alle melanzane, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja pinjansiemeniä

24,50

Ylikypsää karitsanpaistia, ras el hanout-kurpitsapyreetä, rosmariinikastketta

25,60

Risottoa, paistettuja scampeja, artisokkaa ja kirsikkatomaatteja

26,00

Kevyseti savustettua nieriää, broccolinia, varhaisperunaa ja kantarellimuhennosta

33,00

Härän ulkofileepihvi, yrttivoita, haricots verts, ranskalaiset ja Rhode Island-mayo

36,00

Jälkiruokia

Juustoja, appelsiini-sahramikompottia

14,00

Crème brûlée

12,00

Sitruunapiirasta, mascrponevaahtoa

12,00

Gâteau Concorde

12,00