Alkuruoat
Mozzarellaa di bufala, `nduja-tomaattikastiketta ja basilikaa
14,70
Marinoituja ja paistettuja muikkuja, punasipulikompottia
15,20
Vasikancarpaccioa, kaprista, oliiveja ja manchegojuustoa
16,00
Viher-yrttisalaattia, dijonkastiketta
8,50
+ Parsalista, katso sesonkilistaa
Pääruoat
Salaattia, grillattua lohta, avokadoa ja wasabidressing
24,80
Scaloppine alle melanzane, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja pinjansiemeniä
24,50
Kevätkananpoikaa, paahdettua ruusukaalia ja sieni-pilahviriisiä
25,00
Risottoa, paistettuja scampeja, artisokkaa ja kirsikkatomaatteja
26,00
Kevyseti savustettua nieriää, vihreää parsaa, varhaisperunaa ja korvasienimuhennosta
32,00
Härän ulkofileepihvi, yrttivoita, haricots verts, ranskalaiset ja Rhode Island-mayo
36,00
Jälkiruokia
Juustoja, appelsiini-sahramikompottia
14,00
Crème brûlée
12,00
Raparperipiirakkaa ja crème anglaise
12,00
Haudutettua persikkaa, vaahterasiirappia ja vaniljajäätelöä
12,00