Alkuruokia

Parsarisottoa ja paistettua kampasimpukkaa 14,50

Kuhaceviche, limettivinaigretteä ja avokadokreemiä 14,80

Ankankoipi-confit bun, kimchiä ja chilimajoneesia 14,20

Viher-yrttisalaattia, dijonkastiketta 8,00

+ parsalista katso sesonkilista

Pääruokia

Salaattia, grillattua lohta, avokadoa ja wasabikastiketta  22,50

Parsarisottoa ja paistettuja kampasimpukoita 24,20

Karitsan lihapullia, puikulaperunamuusia ja kermakastiketta 21,60

Paistettua siikaa, vihreää parsaa ja sitruuna-voikastiketta 27,50

Marmoroitua ulkofileepihviä, pähkinävoiperunaa ja madeira-korvasienikastiketta 29,80

Jälkiruokia

Juustoja 12,00

Crème brûlée 10,00

Sitruunasorbettia ja kuohuviiniä  9,50

Le negre-suklaakakkua, espressojäätelöä ja mantelikeksi 10,50

Raparperikompottia, valkosuklaamoussea ja mansikkasorbettia 10,50