Alkuruokia

Burrata-mozzarellaa, marinoitua kirsikkatomaattia 13,60

Pintapaahdettua lohta, retikkaa ja avokadokreemiä  14,30

Paistettuja tiikerirapuja, chilimarinoitua vesimelonia 14,80

Härkätartar,  parmesaania ja paahdettua leipää 14,50

Yrtti-vihersalaattia, dijonkastiketta  8,00

Pääruokia

Salaattia, grillattua lohta, avokadoa ja wasabikastiketta  21,50

Tiikerirapusalaattia, pehmeää vuohenjuustoa ja mangorelissiä 22,30

Maxillin cheddarjuustoburgeri, pekonihilloa ja ranskalaiset perunat 19,20

Kevyesti savustettua nieriää, kevätvihanneksia ja fenkoli-beurre blanc  26,50

Marmoroitua ulkofileetä, perunaconfit ja rosmariinivoita  30,60

 

Jälkiruokia

Juustoja 12,00

Crème brûlée 9,50

Sitruunasorbettia ja kuohuviiniä  9,00

Suklaamoussea, vadelmaajäätelöä  10,00

Raparperikompottia, kiiviä ja kookossorbettia 10,00

Petit fours  6,00