Alkuruoat

Mozzarellaa di bufala, `nduja-tomaattikastiketta ja basilikaa

14,70

Marinoituja ja paistettuja muikkuja, punasipulikompottia

15,20

Vasikancarpaccioa, kaprista, oliiveja ja manchegojuustoa

16,00

Viher-yrttisalaattia, dijonkastiketta

8,50

+ Parsalista, katso sesonkilistaa

Pääruoat

Salaattia, grillattua lohta, avokadoa ja wasabidressing

24,80

Scaloppine alle melanzane, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja pinjansiemeniä

24,50

Kevätkananpoikaa, paahdettua ruusukaalia ja sieni-pilahviriisiä

25,00

Risottoa, paistettuja scampeja, artisokkaa ja kirsikkatomaatteja

26,00

Kevyseti savustettua nieriää, vihreää parsaa, varhaisperunaa ja korvasienimuhennosta

32,00

Härän ulkofileepihvi, yrttivoita, haricots verts, ranskalaiset ja Rhode Island-mayo

36,00

Jälkiruokia

Juustoja, appelsiini-sahramikompottia

14,00

Crème brûlée

12,00

Raparperipiirakkaa ja crème anglaise

12,00

Haudutettua persikkaa, vaahterasiirappia ja vaniljajäätelöä

12,00