Alkuruokia

Burrata-mozzarellaa, marinoitua kirsikkatomaattia 13,60

Valkosipulivoissa paistettuja kantarelleja ja rucolaa 14,20

Sitrusmarinoitua siikaa, kampasimpukkamajoneesia 14,50

Riimihärkää, punajuuricarpacciota ja roquefortkreemiä 14,70

Yrtti-vihersalaattia, dijonkastiketta  8,00

Pääruokia

Salaattia, grillattua lohta, avokadoa ja wasabikastiketta  21,50

Kantarelli-osterivinokaspastaa, comptékastiketta 18,40

Lammas-pekonimureketta, paahdettua perunapyreetä ja puolukkaa 19,20

Kevyesti savustettua nieriää, kyssäkaalipyreetä  ja beurre blanc  26,50

Marmoroitua ulkofileetä, perunaconfit ja rosmariinivoita  30,60

 

Jälkiruokia

Juustoja 12,00

Crème brûlée 9,50

Sitruunasorbettia ja kuohuviiniä  9,00

Suklaamoussea ja lakkajäätelöä  10,00

Sitruunapolentakakkua, mascarponekreemiä ja karviaishilloketta 10,00