Alkuruoat
Paahdettua punajuurta, karamellisoitua saksanpähkinää ja sinihomejuustoa
14,50
Mozzarellaa di bufala, `nduja-tomaattikastiketta ja basilikaa
14,90
Marinoituja ja paistettuja muikkuja, punasipulikompottia
15,20
Smörrebröd, ravunpyrstöjä ja sitruunamajoneesia
16,00
Ankkarillette, paistettua saaristolaisleipää ja viikunakompottia
15,50
Viher-yrttisalaattia, dijonkastiketta
8,50
Pääruoat
Salaattia, grillattua lohta, avokadoa ja wasabidressing
25,00
Scaloppine alle melanzane, tomaattikastiketta, mozzarellaa ja pinjansiemeniä
24,50
Ylikypsää karitsanpaistia, ras el hanout-kurpitsapyreetä, rosmariinikastketta
25,60
Risottoa, paistettuja scampeja, artisokkaa ja kirsikkatomaatteja
26,00
Kevyseti savustettua nieriää, broccolinia, varhaisperunaa ja kantarellimuhennosta
33,00
Härän ulkofileepihvi, yrttivoita, haricots verts, ranskalaiset ja Rhode Island-mayo
36,00
Jälkiruokia
Juustoja, appelsiini-sahramikompottia
14,00
Crème brûlée
12,00
Sitruunapiirasta, mascrponevaahtoa
12,00
Gâteau Concorde
12,00