Alkuruokia

Lohicrudo, pikkelöytyä parsaa ja sitruunaverbenaa 14,50

Paistettua latva-artisokkaa, iberico-kinkkua ja hummusta 14,30

Ankanmaksabriossia, sitruunahunajaa ja sydänsalaattia 14,70

Parsakeittoa ja parmesaanivaahtoa 13,50

Yrtti-vihersalaattia, dijonkastiketta  8,00

+ parsalista katso sesonkilistaa

Pääruokia

Salaattia, grillattua lohta, avokadoa ja wasabikastiketta  22,50

Spagettia ja karitsanlihapullia, tomaattikastiketta ja tsatsikia 19,30

Haukimureketta, vihreää parsaa, pinaattia ja hollandaise 23,00

Rosmariinipaahdettua siikaa, kevätvihanneksia ja sauce vierge 26,80

Dry-age marmorihärkää, ranskalaiset perunat ja marchand de vin-kastiketta 31,50

Jälkiruokia

Juustoja 12,00

Crème brûlée 9,50

Sitruunasorbettia ja kuohuviiniä  9,00

Omena-inkivääripiirasta, kinuskia ja vaniljajäätelöä 10,00

Raparperikompottia, mascarponea ja vadelmasorbettia 10,00