Vuonna 1992 perustettu Maxill on ravintola, joka on saavuttanut mainetta leppoisasta ilmapiiristään, ruoastaan ja uskollisesta asiakaskunnastaan. Maxill on vuosien varrella vakiinnuttanut paikkansa yhtenä alueen suosituimmista ruokapaikoista. Olemme aina panostaneet korkeaan tasoon, niin ruoassa kuin henkilökunnan palvelualttiudessa ja miellyttävässä ilmapiirissä.
Ruokafilosofiamme on yksinkertainen: hyvistä raaka-aineista valmistettua reilun tyylipuhdasta ja rehellistä ruokaa. Annokset pidetään selkeinä ja maku edellä mennään, trendeistä piittaamatta.
Ravintolan omistajista julkisuudessa tunnetaan parhaiten Alexander Gullichsen, ravintoloitsija, kokki ja ruokakirjailija. Alexander on ollut Maxillin omistajana lähes kolmekymmentä vuotta, ja hän on edelleen vahvasti mukana ravintolan taustalla ruokalistan suunnittelussa ja toimii laadun tarkkailijana.
Maxillin käytännön toimintaa luotsaa ravintolan toinen osakas André ‘Anttu’ Ahlbäck. Anttu on ollut mukana Maxillissa lähes sen alkuajoista asti, aluksi ravintolapäällikkönä ja myöhemmin myös osakkaana.
Maxill on erilainen ruokaravintola ja korttelikapakka. Samassa salissa saattaa istua oluella merellä ryvettynyt purjehtija ja karonkkaan matkalla oleva herraseurue frakeissa sekä isoäidit kuohuviineineen kuukausittaisessa tyttöjentapaamisessa.