Maxill är känt som en restaurang vars avslappnade atmosfär är resultatet av både köket och den lojala kundkretsen.
À la carte-menyn baseras på internationellt kök med influenser främst från Frankrike, Italien och Skandinavien. Lunch serveras vardagar kl. 11.30-15 därefter är köket öppet kl. 16-22
Alexander Gullichsen, krögare, kock och kokboksförfattare, har varit ägare till Maxill i nästan trettio år. Alexander är fortfarande aktivt involverad i restaurangen bakom kulisserna, där han deltar i planeringen av menyn och agerar som kvalitetskontrollant.
Maxills dagliga verksamhet leds av restaurangens andra delägare André ‘Anttu’ Ahlbäck. Anttu har varit involverad i Maxill nästan från början, först som restaurangchef och senare också som delägare.
Maxills bar är en elegant och intim mötesplats. Bland ett stort urval av drycker kan nämnas utmärkt espresso, ett brett utbud av viner per glas, uppfriskande GT och Ruinart Brut-champagne som säljs per glas.
Varmt välkomna!
- Maxills personal