boka bord
Lunch
À la carte
Vin
Om oss
Kontakt
FI
SV
EN
varaa pöytä
Meny
Om oss
Kontakt
FI
SV
EN
boka bord
FI
SV
EN
Lunch
À la carte
Vin
förrätter
Varm getost-rödbetssallad med rostade pumpafrön
15,00
Inkokt sik med dillmajonnäs och ättiksgurka
17,00
Krämig hummersoppa med picklade morrötter och kräftstjärtar
17,50
Husets lantpaté med cornichons och vintersallad
16,00
Grönsallad med örter och dijondressing
9,00
+ säsongens blinilista
huvudrätter
Sallad med halstrad lax, avocado och wasabidressing
26,00
Grönsaks-mozzarellagratäng på provencalskt vis
25,00
Gäddwallenbergare med potatismos och rom-burre blanc
27,00
Ossobuco med parmesanpolenta och gremolata
28,00
Stekt helgeflundra med blomkålspuré och champagne-sås
33,00
Kronhjortsytterfilé och ragu med palsternackspuré och grand veneur-sås
39,00
efterrätter
Ostar
14,00
Crème brûlée
14,00
Fattiga riddare med Grand Marnier-sås och vaniljglass
14,00
Valrhona-chokladmousse med päronkompott och karamellsås
14,00
***