förrätter
Strömmings-boquerones med grillad paprika och chiliolja
15,00
Burrata med tomatsallad, gremolata och rostade cashewnötter
16,00
Bläckfisk-tempura med zucchini och citron-aioli
16,00
Oxtartar med gurkmajonnäs och rosmarinbrioche
17,00
Grillad grön sparris med crudo och sauce vierge
17,50
Vit sparris med ythalstrad lax och hollandaise
19,00
Grönsallad med örter och dijondressing
9,00
huvudrätter
Sallad med halstrad lax, avocado och wasabidressing
26,00
Crèpes fylld med spenat och gestostmousse, tomat-löksallad
25,00
Grillad majskyckling med ratatouille, rostad potatis och aioli
27,00
Seafoodpasta med grillade scampin, venusmusslor och kammusslor
29,00
Lättrökt röding med murkelstuvning, fänkål och dillpotatis
33,00
Chateaubriand med haricots verts, pommes frites och béarnaise
42,00
efterrätter
Ostar
14,00
Crème brûlée
14,00
Chokladfondant med persikakompott och vaniljglass
14,00
Rabarbertartelett med sabayon-gräddsås
14,00
***
